Moda / Fashion

2018 & 2019 Yılı Sonbahar Kış Modası Nelerdir?

2018 & 2019 Yılı Sonbahar Kış Modası Nelerdir?

2018-2019 yılı sonbahar – kış modası yine birbirinden iddialı şekilde hayatımıza giriyor. Sonbahara girdiğimiz bu günlerde sevilen çizme ve botlar yerini raflarda almaya başladı. Güneşli günlerin vazgeçilmezi arasında yer alan terlik ve sandaletleri kaldırma vakti geldi. İşte bu yıla damga vuracak trendler;

Batılı Kovboylar

  • Batılı Kovboylar: 2018 yılı ilkbahar – yaz sezonunun etkisinde olan kovboylar, 2018-2019 yılının sonbahar- kış sezonunda da devam ediyor. Hollywood filmlerinden esinlenerek tasarlanan kovboy tarzları, defilelerde çok büyük yankılar yapmakta.

Kat Kat Giyinme Zamanı

  • Kat Kat Giyinme Vakti: Soğuk havalarda kat kat giyinmeye alışın. Önümüzdeki sonbahar- kış sezonunda bu tarz çok fazla karşımıza çıkacak. Kıyafetlerinizin üstüne veya altına giyeceğiniz bu katlar soğuk havalarda sizi soğuktan koruyacak. Bunun yanı sıra cool görünmenize de yardımcı olacaktır. Moda haftalarına bazı tasarımcılar bu katları oldukça fazla tercih ediyor.
BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  18 Şubat Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Mevsimsiz Çiçekler

  • Mevsimsiz Çiçekler: Birkaç sezon boyunca sık gördüğümüz çiçek desenleri, bu yeni sezonda üstünlük gösteriyor. Çiçeklerin mevsim koşullarına uygun olmadığı düşünülse de kışın soğuk havalarda baharı yaşatıyor. Baştan aşağı bu kıyafeti giyebileceğiniz gibi tek bir parça olarak da tercih edebilirsiniz.

80'lere Dönüş

  • 80’lere Geri Dönüş: 80’li yıllar karışık, canlı ama moda camiasının en fazla sevdiği ve geri gelmesini istediği dönemlerdir. Moda haftalarında yapılan defilelerde koleksiyonlar arasında bolca nostalji yaşıyoruz. Her tonda neonların bulunduğu hacimli kol ve vatkalardan oluşan bu trend, yakında sık sık etrafımızda olacak.

Pofuduk Montlar

  • Pofuduk Montlar: Pofuduk montları, sonbahar-kış sezonunda çok sık görürüz. Yeni sezonda da sokaklarda bu tarz ile çok fazla karşılaşacağız. Rahat olmasının yanı sıra aynı zamanda sıcak tutmaları nedeni ile vazgeçilmezler arasında bulunuyor.
BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  22 Ocak Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Işıltılı Zamanlar

  • Işıltılı Dönem: Işıltılı pullar ve payetler yeni sezonda trendler arasında yerini aldı. 1980’li yılların tulumlarından gece elbiselerine dek geniş bir yelpazede kullanılıyor. Işıltılı silüetler bu yıl da sokaklarda parlamaya neden olacak.

Sahte Kürkler

  • Sahte Kürkler: Kürkler her zaman zenginlik ve asaletin göstergesi olarak kabul edilir. Moda dünyası da doğayı koruyabilmek için kürklerin sahte tasarımlarını sunuyor. Sahte kürkler, modanın çevreye duyarlı olmasının göstergesi olarak görülüyor.

Romantik Kış

  • Romantik Kış: Kıvrımları ön plana çıkaran ve feminenliği masumiyet ile buluşturan elbiseler, 2018 sonbahar- kış sezonunda yer edindi. Çiçek motiflerden dantellere kadar romantizm dolu bir kış bizi bekliyor olacak.

Vazgeçilmez Ekoseler

  • Vazgeçilmez Ekoseler: Eskiden bu yana en özel kumaş olan ekoseler, moda haftalarında podyumda çok fazla yer edindi. Her zaman kurtarıcı parça olarak görülen ekoseler, bu sezonda bizi kurtaracak.
BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Rüyada Saç Yaptırmak

Leopar Hakimiyeti

  • Leopar Sezonu: Üstünden yıllar geçse bile evcilleştirilemeyen kedigiller arasında en vahşi olanı leoparlardır. Kadınların üzerinde yarattığı cazibe ile leopar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Klasik leopardan en sevilen desene kadar baştan aşağı kendinizi leopar desenine bırakacaksınız.

Kıvırcık saç bakımı ile ilgili tüm ipuçları için TIKLAYIN!

Kıvırcık saç modelleri için BURAYI TIKLAYIN!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cute-teens nicole aniston ama montar una buena polla.
japanese skank pisses. https://pornsnake.net/ jack off zipper in his bedroom.
kowalskypage
Başa dön tuşu