Kıvırcık Saçlar İçin Öneriler

2018 Dalgalı Kısa Saç Modelleri

Dalgalı kısa saç modelleri, çeşitliliği ile kadınların yüzünü güldürürken; uyandığında kabaran ve şekil almayan saçlardan kurtulmanız açısından kolaylıklar sağlayacaktır. İstediğiniz renkte kullanabileceğiniz dalgalı kısa saçlar, zaman açısından tasarruf etmenizi sağlayarak;  günlük hayatınızda müthiş bir rahatlık ve pratiklik sağlayacaktır. Saç köpüğü ya da jöle ile ellerinizle saçlarınıza şekil vererek, hemen dışarı çıkabilirsiniz.

Kısa saçlar ile rahat etmek için yapmanız gereken ise, yüz şeklinize en uygun dalgalı kısa saç modellerinden doğru tercihte bulunmanızdır.

 

Kısa saç modeli ile daha hacimli saçlara sahip olabilirsiniz

Saçlarınız dalgalı ama bir o kadar da ince telli ise, ensesi kısa olan saçlar dalgalı saç modelleri içerisinden tercih edildiği zaman saçlarınız daha hacimli görünecek ve kıvırcık saçlar için en çok yakışan modellerden biri sayesinde siz de şık ve çekici bir görünüme sahip olacaksınız.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kıvırcık Saçlı Çocuklar İçin En Etkili Ürünler

dalgalı saç modelleri

Türkiye’de hatta dünyada en çok tercih edilen saç modelleri arasında yer alan kısa saç modelleri, özellikle çalışan bayanlar tarafından bakımının rahat olması nedeniyle tercih edilmektedir.

 

Dalgalı kısa saç modelleri içerisinde en çok tercih edilen modeller

2018 dalgalı saç

Kısa saç modellerindeki çeşitlilik çok fazla iken özellikle saçlarınız dalgalı ise, saç modeli seçerken daha fazla özen gösterilmesi gerekiyor.  Dalgalı kısa saç modelleri içerisinde en çok tercih edilen ve en kullanışlı modeller arasında kısa küt, bob, kısa örgü ve katlı kesim yer alırken; ilk defa kısa saç kesimini tercih ediyorsanız, kıvırcık saç şekilleri içerisinden tercih etmek zorunda iseniz uzman bir kuaförden yardım alınız. Çünkü işinde uzman olan bir kuaför saç yapınıza uygun kesimi doğru olarak belirleyecek ve yüzünüzün güzelliği ortaya çıkacaktır.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Tatlı Kahve Saç Renkleri

 

Kısa saç kesiminde dikkat edilmesi önemli kriterler

Dalgalı kısa saç modelleri içerisinden seçim yaparken kuaförünüzle birlikte belli kriterlere göre seçim yapmanız sizi daha çekici kılacak ve saçlarınızda yaptığınız değişiklikten pişman olmayacaksınız.

dalgalı saç

  • Yüzünüzün tipi,
  • Saçlarınızın ince ya da kalın telli olması,
  • Boynunuzun uzunluğu ve yapısı,
  • Vücut yapınız bir bütünlük içerisinde değerlendirilmeli ve bütün bu özelliklerin bir arada değerlendirilmesi sonucu sağlıklı bir kesim yapılmalıdır.

Kısa saç stili kadını daha modern ve genç gösterir. Kısa saç modelinin iksir özelliğini bilen kadınlar daima kısa saç modeli kullanarak; kimlikte yazan yaşını değil hissettiği yaşı göstermeyi başarır.

 

Dalgalı saçlarınıza kakül çok yakışacak

Dalgalı saç modelleri içerisinden seçtiğiniz bir model içerisinden yüzünüze düşen dalgalı saçlarınızdan şikayetçi iseniz, farklı model tokalar ile önünüzden alacağınız bir tutam saçla saçlarınızı geriye doğru sabitleyebilirsiniz.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kıvırcık Saç ile Doğal Görünün

dalgalı saç modelleri

Islak görünümlü saçların trend olduğu düşünülürse, siz de bundan faydalanarak saçlarınızı köpük ya da saç jölesi kullanarak buklelerinizi koruma altına alarak; önünüzdeki saçları da sabitleştirebilirsiniz. Özellikle sabah hızlı hazırlanmak adına bu modeli daha fazla tercih edebilirsiniz.

İnce telli kıvırcık saçlara sahipseniz; kakül kestirerek saçlarınızı kontrol altına alabilir. Aynı zamanda kısa saç kesimi sayesinde daha hacimli görünen saçlara sahip olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cute-teens nicole aniston ama montar una buena polla.
japanese skank pisses. https://pornsnake.net/ jack off zipper in his bedroom.
kowalskypage
Başa dön tuşu