Moda / Fashion

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Kış mevsimi henüz bitmemiş olsa da modacılar, Eylül ayı itibarıyla 2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri ile ilgili koleksiyonlarını sunmaya başladılar ve böylelikle ilkbahar ve yaz aylarının popüler olacak giyim tarzları da şekillenmeye başladı. Kargocu pantolonları geri gelirken, kabarık kollu üst giyimlerde yine kadınları şık göstermek adına sezona damgasını vuracak.

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Yamalı Kotlar

Farklılığı seviyorsanız ve dikkat çekici kıyafetler dolaplarınızın vazgeçilmesi ise, 2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri arasında yer alacak yamalı olarak giyebileceğiniz kot pantolonlara dolabınızda yer ayırmalısınız. Farklı renklerden oluşan denim kumaşların kullanıldığı yamaları tercih edebileceğiniz gibi rengarenk ve desenli yamalar sayesinde ilgi çekici görünümler yaratabilirsiniz. Hatta giymek sıkıldığınız pantolonları değerlendirmek adına, yamalar ekleyerek tarzınızı yansıtırken, eskilerinizden yeni ürünlerde elde edebilirsiniz.

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Canlı Beyazlar

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri sergilenirken, baharın habercisi olarak canlı beyazlar birçok ünlü tasarımcı tarafından beyaz konseptinin tercih edildiği görülüyor. Beyaz rengini seviyorsanız, bu bahar sizin sezonunuz olacak ve kendinizi hem rahat hem de şık hissedeceksiniz.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  2024 Sonbahar Kış Moda Trendleri

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Bisiklet Şortları

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri arasında yerini alan ve atletizm akımını temsil edecek olan bisiklet şortları, 80’li yıllarda hakim olan aerobik akımını akıllara getirse de moda tasarımcıları tarafından yorumlanmak suretiyle denimin cool tonları ile birleşerek, seksapalitesi yüksek hale getirildi.

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Kargo Pantolonları

2018 yılında çok beğenilen ve popüler hale gelen boyfriend pantolonlar, 2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri incelendiğinde yerini kargocu pantolonlarına bırakıyor. Rahatlıkları ile bilinen kargocu pantolonları, yanlarında bulunan abartılı cepleri sayesinde de sıra dışı bir görünüm kazanıyor. Siyah, gri, taba, haki gibi mat renkler ile kamuflaj desenlerinin hakim olacağı kargocu pantolonlarını yazın terlik ya da sandaletlerle kombinlerken, kışın da botlarla şık bir görünüm yakabilirsiniz.

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Kabarık Kollar

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri söz konusu olduğunda bahar ayında farklı giysilerin bizi karşılayacağı görülüyor. Büyük kıyafetlerin sezona damgasını vuracağı bu dönemde kabarık kollar dikkatleri çekiyor.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  2024 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Boyalı Kıyafetler

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri arasında yerini alan rengarenk boyaların, bazı kıyafetlerde serpiştirilmiş olarak kullanıldığı ve bazı kıyafetlerde tümüyle renklendirme yöntemi ile kullanıldığı görülmektedir. 2018 yılında da kullanılan trendin bu sezonda da hakim olacağı görülürken, ceketlerde, kemer ve kravatlarda da sıçratılmış boyalar sayesinde yeni bir tarz yaratılıyor.

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Kadife Çiçeği

Sarı renk 2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri arasında yerini korunurken, dünyaca ünlü markaların parlak sarı gölgelerinden esinlenerek, baharı ve yazı renklendirdiği görülüyor ve bu trendin bu sezon dışında da etkisini sürdüreceğine neredeyse emin gözüyle bakılıyor.

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Yeniden Kırmızı

Diğer sezonlarda olduğu gibi 2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri arasında da kırmızı renk ve tonları baharla ilişkilendirilirken, bazı markalar sadece ceketlerde kırmızı renk ve tonlarını kullanırken, bazı markalarda kırmızıyı takım elbiselerde kullanmayı tercih ediyor. Kırmızı ve tonlarından vazgeçmenin mümkün olmadığı yine bu sezonda da anlaşılıyor.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  2019 Sonbahar Kış Moda Trendleri

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Fırfırlar

Aşırı kadınsı görünümlerin hakim olduğu 2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri dantel fırfırlar ve payetlerle süslenirken, kabarık görünümler de unutulmuyor. Kadınsı ve romantik olduğunu tarzına yansıtmak isteyen kadınların tercihi olacak fırfırlar, bu sezonda da kendine geniş bir buluyor.

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Retro Başörtüleri

2018 yılı için başörtüler mükemmel bir aksesuar olarak kullanılarak şıklığı tamamlarken, 2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri arasında da yerini koruyor ve göz alıcı modelleri bu sezonda süslemeye devam ediyor.

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Yılan Derisi

Yeni sezonda da yerini koruyan deri ile birlikte kumaş baskıları da süsleyecek olan yılan derisi, özellikle sonbaharı etkisi altına alacak.

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Gökkuşağını Giyin

2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri tüm renk skalasını kullanırken, gökkuşağı desenlerine sahip olacak elbise ve ceketler sayesinde de özgür olmanın keyfine varılacak. Fazla iddialı olan bu trend herkese hitap etmese de siz de farklı olmanın tadına varabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cute-teens nicole aniston ama montar una buena polla.
japanese skank pisses. https://pornsnake.net/ jack off zipper in his bedroom.
kowalskypage
Başa dön tuşu