Saç Bakımı

Boyalı Saç Rengini Açma Yöntemleri

Bazen saçlara yapılan boyalar boya kutusunun üzerinde duran manken gibi olmadığından boyalı saç rengini açma yöntemleri aranır. Boyanın saça yakışmasından çok kişinin üzerindeki göstereceği görüntüde önemli olduğundan her saç boyası saç için uygulanmamalıdır. Daha sonra severek uygulanan boyama işlemi hüsran ile sonuçlanabiliyor.

Bu durumun oluşmaması için hem saça hem de fiziğe uygun olacak renkler seçilmelidir. Eğer saç boyasının renginin güzelliğine kapılarak ufak bir hata yaptıysanız sizler için saça sürülmüş olan boyanın rengi nasıl açılabilir püf noktalarıyla açıklayalım.

Tarçın Yöntemi

Tarçının vücuda olan faydasını herkes bilir. Ayrıca tarçın saç boyasını açma işleminde de kullanılıyor.

  • 4 yemek kaşığı tarçını saç kreminizin içerisine koyun ve karıştırın.
  • Daha sonra bir macun haline gelecektir.
  • Bu oluşan macunu nemli olan saçlarınıza iyice yedirin ve bone yardımı ile kapayın.
  • Saçınızda bir gece bekletin.
BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ay Takvimine Göre Saç Kesimi

Sabah kalktıktan sonra saçlarınızı iyice yıkayın. Bu yöntemi birkaç gün denediğinizde saç renginiz açılacaktır.

Bal Yöntemi

Balın içeriğinde hidrojen peroksit bulunur. Bu özellikle birlikte bal, saç rengini açma konusunda etkili olmaktadır. 6 yemek kaşığı balı 5 yeme kaşığı saç kremi ile birlikte karıştırın. Sürmeden önce saçlarınızı mutlaka nemlendirmeniz gerekir.

Saçlarınızı nemlendirdikten sonra bu karışımı saçlarınıza iyice uygulayın. Bone ile kapatın ve 8 saat bekletin. Ardından saçlarınızı iyice yıkayın. Bu işlemi saç renginiz açılana kadar problemsiz bir şekilde uygulayabilirsiniz.

C Vitamini Yöntemi

C vitamini boyalı saçı açma yöntemi olarak en kuvvetli seçeneklerden bir tanesi olmaktadır. Herhangi bir eczaneden C vitamini alarak bu işlemi rahatlıkla uygulayabilirsiniz. İçeriğinde bulunan sitrik asit ile birlikte saç renkleri hızlı şekilde açılacaktır.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Hamilelikte Saç Boyanır mı?

C vitaminini kepek şampuanı birlikte karıştırdıktan sonra nemlendirmiş olduğunuz saçınıza hafifçe sürün. Daha sonra bone ile kapatarak 3 saat bekleyin. 3 saat sonunda saçlarınızı iyice yıkayın ve saçınız için bakım kremini sürmeyi unutmayın. Bakım kremi kuruluğu önleyecektir.

Deniz Tuzu Yöntemi

Deniz tuzu boyalı saçı açmak için bir diğer önemli yöntemlerden bir tanesidir. 1 bardak deniz tuzunu 1 bardak normal su ile karıştırın. Nemli saçınıza iyice sürün ve güneş altında bekletin. Ardından iyice yıkayın. Bu uygulamayı günaşırı tekrarlayın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cute-teens nicole aniston ama montar una buena polla.
japanese skank pisses. https://pornsnake.net/ jack off zipper in his bedroom.
kowalskypage
Başa dön tuşu