Moda / Fashion

2019 Sezon Trendi Ekose Nasıl Giyilir?

2019 Sezon Trendi Ekose Nasıl Giyilir?

Birbirine paralel olarak görülen kumaşlara ekose kumaş denilmektedir. Değişik renklerde büyüklü küçüklü karelere sahiptir. Ekose denildiğinde akıllara her zaman lise çağları gelmektedir. Lisede kızların giymiş olduğu eteklerin üzerindeki desenler ekoselerdir. Bunun yanı sıra ekose denilince akıllara İskoç etekleri de gelmektedir. Çünkü İskoç etekleri de karelere sahiptir. Ekose denildiğinde akla bin bir çeşit fikir gelmektedir ve bu desenler günümüz modasında oldukça önemli bir yere sahiptirler.

2019 Sezon Trendi Ekose Nasıl Giyilir?

Ekoseler Nasıl Giyilmelidir?

Hem ünlü stilistlerin hem de amatör sokak stilistlerinin vazgeçilmez parçası olan ekoseleri çok çeşitli yerlerde kullanarak değişik kombinler yapmak mümkündür. Ekoseler en çok paltolar ve etekler üzerinde görülmektedirler. Palto ve kabanların üzerinde kullanılan ekose deseni o parçayı kullanan kişinin çarpıcı ve dikkat çekici olmasını sağlamaktadır. Yine farklı bir kombin modeli olarak ekoseleri üst üste kullanmakta mümkündür.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  24 Şubat Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

2019 Sezon Trendi Ekose Nasıl Giyilir?

Yani bir kombinde birden fazla ekose deseni kullanılabilmektedir. Ekose bir etekle, ekose bir kazağı kombinleyip bir arada kullanmak kişiye farklılık katacaktır. Ekoseyi sadece giysilerde değil aksesuarlarda da kullanmak mümkündür. Ekose bir şal, ekose desenli bir eldiven, ekose desenli tokalar, botlar veya şapka gibi parçalar da kişiye özgünlük katacak ve sıradanlıktan çıkaracaktır. Ekose desen çalışanlar içinde vazgeçilmez bir unsurdur. Ofis tarzı denildiğinde akıllara mutlaka ekose desen gelmektedir.

2019 Sezon Trendi Ekose Nasıl Giyilir?

Çalışan bayanların ya da erkeklerin giymiş oldukları takım elbiseler üzerinde ekose desen görmek mümkündür. Nitekim takım elbiseler üzerinde kullanılan ekose desenler kişiye farklı bir imaj katacaktır. Tüm bunların yanı sıra tesettürlü bayanlar da ekose deseni çok fazla kullanmaktadır. Özellikle ekose desenli elbiseler ya da ekose desenli şallar tesettürlü bayanlar için vazgeçilmez parçalardandır. Günümüz modasında bu desen çok fazla yerde kullanılmaktadır.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  2018 & 2019 Yılı Sonbahar Kış Modası Nelerdir?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cute-teens nicole aniston ama montar una buena polla.
japanese skank pisses. https://pornsnake.net/ jack off zipper in his bedroom.
kowalskypage
Başa dön tuşu