Moda / Fashion

2018-2019 Sonbahar Kış Sezon Trendleri

2018-2019 Sonbahar Kış Sezon Trendleri

Sonbahar Kış sezonu denildiği zaman akıllara soluk tonlar ve gri renkli hava gelir. Dökülen yaprakların sunmuş olduğu kahve tonları, yeşilin solmasıyla birlikte ortaya çıkan haki tonlar zihinde canlanır. Son dönem moda anlayışında eskiye dönüş, geçmiş zamandan etkileniş ve besleniş olduğu için 2018-2019 sonbahar kış tasarımlarında da geçmiş zaman ve sıra dışı giyim göze çarpmaktadır.

2018-2019 Sonbahar Kış Sezon Trendleri

Sonbahar-Kış Sezonu Stil Trendleri

2018-2019 döneminde yine eski döneme geçiş yapıldığı için sezon trendlerinde vintage havası oldukça fazla görülmektedir. Vintage tarzının yanında daha maskülen ve resmi parçalar da ön plana çıkmaktadır. Kullanılan kıyafetlerin üzerinde çizgiler ağırlıklı olacaktır. Kullanılan çizgilerin kalın ya da ince olması önemli değildir. Ayrıca kadife kumaşlar, yün astara sahip parçalar yine ön planda olacaktır.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  13 Mart Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

2018-2019 Sonbahar Kış Sezon Trendleri

Bir başka parça ise çok tercih edilen ve klas gösteren ekoselerdir. Ekose parçalar, kış mevsiminin vazgeçilmez parçalarındandır. Her şekilde kombin yapılabilen, her tarza ayak uydurabilen parçalardandır ekose parçalar. Eskiye dönüş olduğu için de yüksek bel pantolonlar yine belirgin trendler arasında yer almaktadır.

2018-2019 Sonbahar Kış Sezon Trendleri

Toprak tonları, kadife giysiler, bohem tarzlar çok fazla görülmektedir. Ayrıca 70’lerin en can alıcı parçalarından maksi etekler yine büyük bir ilgiyle kullanılmaktadır. 2018-2019 sonbahar kış sezonunda en çok kullanılacak olan renklerin başında kırmızı gelmektedir. Ardından toprak tonları ve lacivert sıkça kullanılacak olan renklerdendir. Şimdiye kadar ki trendlerde renk uyumu görülürken 2018-2019 döneminde zıt renklerin uyumu ön planda olacaktır.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Erkek Gömlek Modelleri

Çiçek desenlerinin hakim olacağı sonbahar kış sezonunda dantel işlemeler de yine kışlık kombinlerde yer alacak olan parçalardandır. Baklava desenli kazaklar, rengarenk payetler, sıra dışı çoraplar ve uzun diz üstü çorap çizmeler sezonun en trend parçalarından olacaklardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cute-teens nicole aniston ama montar una buena polla.
japanese skank pisses. https://pornsnake.net/ jack off zipper in his bedroom.
kowalskypage
Başa dön tuşu