Moda / Fashion

2018 Yılının Saç Renkleri ve Modelleri Nelerdir?

2018 Yılının Saç Renkleri ve Modelleri Nelerdir?

Saç, kadınlar için büyük önem taşır. Her geçen gün saç modellerinde birçok değişiklikler yapılıyor ve geçmiş yıllara oranlarda kesim ve renklerde yenilikler hız kazanıyor. Düzenli olarak her sene yeni bir saç stili ortaya çıkıyor ve çıkan her yeni saç modeli yeni bir trendin de müjdesini veriyor. Bireyler hangi saç şekli ve rengi size iyi geliyorsa onu kullanmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca trend olan saç rengi ve modelini de kendinizle uyumlu bir hale de getirebilirsiniz. Yeni yılda her ten rengine uygun saç rengi ve saç modeli trendler arasında yer alıyor.

Saç modeliniz uçuk kaçık, klasik, maceracı şekiller ile ruh durumunuz ve karakterinize uygun yeni modeller yeni yılda da yer alıyor. 2018 yılı saç modelleri arasında neler var bir göz atalım;

Parlak Beyaz Saç Rengi

Parlak Beyaz Saç Rengi

Geçtiğimiz sene gümüş saç rengi oldukça fazla benimsenmişti. Gümüş saç rengi, tek saç rengi olmasının yanında küllü sarı, küllü kahve veya sarı ile kahvenin üstüne ombre şeklinde çok fazla kullanıldı. Geçen sene çok sık tercih edilen gümüş saç rengi trend olarak akıllarda kaldı. Bu sene de gümüş renginden biraz daha açık olan tek renk, parlak beyaz saç rengi trend renkler arasında olacak.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  10 Ocak Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

Parlak beyaz saç rengini sokaklarda sıklıkla karşımıza çıkacak. Sizler de bu trend rengi saçlarınızda kullanmak isterseniz uzun saçlı olmanız saçın rengini daha çok ortaya çıkarmada yararlı olur. Böylece daha çok havalı bir görüntü oluşturacak. Ayrıca uzun ve dalgalı saçlar da olabilir.

Holografik Saç Rengi

Holografik Saç Rengi

Bu saç renginin içinde renk geçişleri, marjinal değişik saç rengi oluşturması sağlanıyor. Açık ve ışıltılı bir saç renginin üstüne mavi, kırmızı, pembe gibi renklerin pastel tonlarının uygulanması sonucunda iddialı bir saç rengi oluşturabilirsiniz. Bu renk ile çarpıcı bir saç modeli yapabilir ve yeni yılın trend saç renklerinden biri olarak görünüyor. Holografik saç rengini kısa ve dalgalı saç modelleri ile çarpıcı bir görünüm ortaya çıkarabilirsiniz.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Saç Dökülmesi Nasıl Önlenir

Koyu Siyah Saç Rengi

Koyu Siyah Saç Rengi

Gümüş renkte olduğu gibi geçen senenin en iddialı saç renklerinden biri olan koyu kahve saç rengi, şimdilerde yerini diğer sade şıklık olan koyu saç rengine emanet ediyor. Siyah renginin en koyu hali ile bu sene saçlarınızda şık ve havalı bir görünüm yaratmanız mümkün. Koyu siyah saç rengi sayesinde saçlarınız gösterişli olacak ve ayrıca beyaz tene sahipseniz, daha da çarpıcı görünmesine neden olacaktır.

Bordo Kahve Saç Rengi

Bordo Kahve Saç Rengi

Çikolata karamel ile çikolata kahvenin cık tonları kahverengi üzerinde harika bir görüntü oluşturmuştu. Ayrıca saçlarda yansımaları da birlikte getirdi ve şıklık ortaya çıkarmıştı. Geçtiğimiz sene, trend renkler arasındaydı ve bu sene de kahve renginin üstüne bordo renk tercih ederek saçlarınızla fark oluşturabilirsiniz. Saçlarınız kızıl kahveye benzer yansımalar ile trend saç oluşturabilir ve yeniliğinizi başlatabilirsiniz. Bu sene kahve bordonun harika uyumu sayesinde trend renkler ortaya çıkacak.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  8 Ocak Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

Okyanus Saç Rengi

Okyanus Saç Rengi

Bu sene doğada bulunan tüm renkleri saçlarınıza yansıtabilir ve trend saç rengini kullanabilirsiniz. Okyanus saç rengi yeşil, su yeşili, turkuaz ile saçlarınız da harika bir renk ortaya çıkacak. Ayrıca yeni yılda trendler arasında bulunan okyanus saç rengi, ombre saç modeli olarak da kullanmanız mümkün.

Sütlü Kahve Saç Rengi

Sütlü Kahve Saç Rengi

Bu sene cıvıl cıvıl, değişik renklerin bir araya geldiği bir sene olarak görünüyor olsa bile doğallıktan da asla vazgeçmiyor. Sütlü kahve rengi, bu sene trend olmasının yanında sade bir renk olarak saçlarınızda yer alacak. Kahvenin yoğun koyuluğunu ortadan kaldırmak için sütlü kahve ile hem ışıltılı hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Sütlü kahve saç rengi sayesinde bu yıl kendinizi çok havalı hissedecek ve harika bir görünüm elde edebileceksiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cute-teens nicole aniston ama montar una buena polla.
japanese skank pisses. https://pornsnake.net/ jack off zipper in his bedroom.
kowalskypage
Başa dön tuşu