Kıvırcık Saç Modelleri

2018 Kıvırcık Saç Modelleri – Kıvırcık Saç Püf Noktaları

Kıvırcık saç, oldukça zor gibi görünse de doğru bakım ve modeller sayesinde oldukça kullanışlı bir saç şeklidir. Aynı zamanda kişiyi daha cesur, çekici ve öz güveni yüksek, sempatik gösterir. Kıvırcık saça sahipseniz asla yapmamanız gereken; saçlarınızı başka saçlarla kıyaslamaktır.

Saçlarınızı olduğu gibi sevin ve kesim sırasında düz saç modelleri konusunda ısrarcı olmayın. Saçınızı kesinlikle başkasının saçı ile kıyaslamayın. Saçlarınızı olduğu gibi sevin. Saçlarınızı kestirirken, saçlarınızın kıvırcık olduğunu unutmadan düz saça yönelik modeller arasından seçim yaparak kesimlerde ısrar etmeyin. Kuaförünüz tarafından yapılacak uyarıları mutlaka dikkate alın.

dalgalı saç

 

Kıvırcık saç bakımı, saçların parlak ve buklelerin canlı görünmesi açısından önemlidir. Bu nedenle kıvırcık saça sahip iseniz, nemlendirici ve saç maskesini düzenli olarak kullanmalısınız. Kıvırcık saçların elektriklenmesi durumunda saçların su ile ıslatılması, saçların sakinleşmesine neden olacak ve elektriklenme ortadan kaybolacaktır. Zaten düzenli nemlendirici kullanılan kıvırcık saç elektriklenmez ve bukleler çok daha güzel durur. Özellikle kızıl saç rengine sahipseniz, renk koruyucu özelliği bulunan ürünleri tercih etmelisiniz.

Kıvırcık saç modelleri ile istediğiniz saç modeline sahip olmak için öncelikle saç bakımınızı doğru yapmanız ve doğru şekillendirme adımlarını uygulamanız gerekir. Böylelikle mükemmel buklelere sahip olabilirsiniz. Burada ise en önemli nokta, kıvırcık saç şeklinize uygun bakım ve şekillendirme yöntemlerinin bilinerek uygulanmasıdır. İnce telli ile kalın telli saça uygulanacak bakım nasıl farklı ise, buklelerin büyük ya da küçük olması da şekil vermede etkilidir.

2018 yılın da kıvırcık saç ve dalgalı saç modeli ile kısa saçlar rövanşta iken;  kıvırcık uzun saç modelleri arasında topuzlar, örgüler ve aksesuar kullanımı da saç modasında yerini alıyor.

En Güzel Kıvırcık Saç Modelleri

Kıvırcık saç modelleri bu yıla damgasını vururken; saçlarda kullanılan aksesuarlarda dikkatleri çekiyor. Kıvırcık uzun saç modelleri arasında en çok topuzlar ve örgü modelleri ter alıyor. Şimdi 2018 kıvırcık saç modellerini detaylı olarak inceleyelim.

  • Uzun kıvırcık saç modelleri
BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Saçı Kıvırcık Yapma Yöntemleri

Kıvırcık ve dalgalı saç modeli olarak ilk sıraya aldığımız balık sırtı örgü, düz saç modeli gibi düşünülse de iki gün yıkanamamış kıvırcık saçlar için özellikle oldukça şık ve modern bir görünüm kazandırmaktadır. Böylelikle saçların doğal görünümü korunurken; yıkayamadığınız saçlarınızda dağınık görünmesini engelleyecektir.

kıvırcık saç modelleri

Düşük topuz, özellikle çalışan kadınların kurtarıcısı olarak, 2018 saç modasında yerini almaktadır. Düşük topuz, bukleli ve kıvrımlı saçlarınızı iş ortamında düzgün görünmesini sağlarken; akıllı ve dişi görünmenizi sağlayan mükemmel bir kıvırcık saç modelidir.

Dağınık topuz, sabah kalktığınızda kıvırcık saçlar sizi rahatsız ediyorsa kıvırcık saçlarla mükemmel bir uyum sağlayan bir model olarak ilk olarak aklınıza gelen saç modeli olmalıdır. Yapımı da kolay dağınık topuz, zaman kaybı yaşamanızı da engelleyecektir.

Yarı-yukarıda boksör örgüleri, uzun kıvırcık saçlarınızın en iyi şekilde kullanılacağı bir saç modelidir. İkiye katlanmış boksör örgüleri, her stile uygun olması nedeniyle de işinizi kolaylaştırır. Boksör örgüler, akan bir şekil sunumu ile kıvırcık saçlarınızın daha gösterişli olmasını sağlar.

dalgalı saç

Bükülmüş at kuyruğu, klasik bir model olmasına rağmen; günlük stilinize cazibe kazandırır. Atkuyrukları, her yıl yerini korumakla birlikte 2018 yılında da kadınların kurtarıcı olacak ve kuyruk tabanının çevresinde bir bölüm bırakılacak saçlarla da daha şık bir görünüm kazanacaktır.

Aşk örgü modeli, saçlarınızı yukarı çekme şeklinde kullanılan bir stil olarak kadınsı mükemmel bir yaz stili olarak şık görünmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda saçlarınızın kabarık görünmesini engelleyerek; kıvırcık saçlarınızla barışmanıza yardımcı olacaktır.

Şelale örgü, uzun kıvırcık saç modelleri içersinde romantik bir görünüm sağlayan saç modelidir.  Özel gecelere tarihi bir imza atmak tercih edebileceğiniz bu saç modeli, ünlüler tarafından kırmızı halı için en çok tercih edilen modeldir.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Tatlı Kahve Saç Renkleri

kıvırcık saç

Yarı hazır topuz, sabahlarınızı güzelleştirmek için ve zamandan tasarruf sağlamanız açısından pratik bir kıvırcık saç modelidir.  Saniyeler içinde saçlarınız hazır olurken; rahat ve şık görünümü ile mükemmel bir denge sağlamış olursunuz.

  • Kısa kıvırcık saç modelleri

Kısa kıvırcık saç modelleri 2018 yılına damga vururken, kısa saç modeli seçerken kuaförünüzün görüşlerini dikkate alarak; yüz şeklinize uygun bir modeli tercih etmeyi unutmayınız.

Kadınların değişiklik deyince akıllarına ilk saçları gelir. Siz de bir değişiklik yapmak ve saçlarınızı kestirmek istiyorsanız 2018 yılında moda olan kısa kıvırcık saç modellerini incelemeden saçlarınızı kestirmeye karar vermeyin.

Bob kesim, arkalar kısa ve kabarık olarak kesilirken; ön bölümlerde simetrik şekilde uzayan saçlar oluşumu sağlanarak kesilen saç modelidir. Saçlar kulak hizasında ya da birazcık daha aşağıdan kesilir. Uzun ve ince bir yüze sahipseniz bu saç modeli tam size göre bir kıvırcık saç modelidir. önlere doğru ise simetrik bir şekilde uzayan saç kesimi modelidir.

dalgalı saç modelleri

Saçlar çoğunlukla kulak hizasında ya da biraz daha aşağıdan kesilir. Yuvarlak yüzlü kişiler de bu modeli tercih edebilir fakat saçı uzun bırakmak doğru kesim şeklidir.  İnce ve uzun yüzlü kişiler için tavsiye edilen saç modelidir. Yuvarlak yüzlü kişiler için de uygulanabilir fakat saçı biraz daha uzun bırakmak gerekir. Özellikle bob kesim dalgalı saç modeli olarak, dalgalı saçlarda çok daha şık durur.

Pixie saç kesimi, yanlar makineye vurur ve kısaltılır, üst kısımlarda ön bölgeler yoğun ve uzun bırakılır. Ultra kısa saç kesimi olduğu için erkek kesimi olarak da isimlendirilir. Küçük yüzlü ve elmacık kemikleriniz belirginse, kesinlikle ideal bir kesim olur ve özellikle kızıl saç renginde daha güzel bir görüntü kazandırır.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Dalgalı Saç Kesimi Nasıl Olmalı?

Küt saç kesimi, saçın boyun hizasında veya biraz daha kısa kesildiği bir modeldir ve özellikle dalgalı saç modeli olarak dalgalı saça sahip kişiler tarafından tercih edilebilir. Eğer oval yüz hatlarınız varsa ve ince dalgalı saçlara sahipseniz hacimli görünümü sayesinde yüz şeklinize uygun bir saç modeli olacaktır.

 

En Pratik Kıvırcık Saç Modelleri

Zaman açısından kısıtlı bir zamanınız varsa ve saçlarınızda kıvırcık saç tipine sahipse, en pratik saç modellerimiz sayesinde kısa zamanda istediğiniz saçlara sahip olabilirsiniz.

kıvırcık saç

Eşarplı kıvırcık saç modelleri, saçınızın daha derli toplu görünmesini sağlarken; özellikle yaz aylarında modern bir görünüm kazanmanızı sağlar. Aynı zamanda 2018 yılında kıvırcık saç modelleri arasında tokalar ve saç aksesuarları da, saç şekillendirmesinde fazlaca kullanılmaktadır.

Kıvırcık saçlar için dağınık topuz modelleri, kıvırcık saça sahip olan kişilerin en büyük kurtarıcısıdır. Arkanızda toplandığınız saçlarınızı döndürerek tel tokalarla sabitlemeniz yeterli olacaktır. Dağınık görünmesi gerektiği için çıkan saçlarla çok fazla oynamayın. Özellikle bu saç modeli kızıl saç renginde çok şık ve çekici bir görünüm kazandırır.

Kıvırcık Saç için şelale örgü modeli, düz saç modeli gibi düşünülse de kıvırcık saç modelleri arasında da şık görünümü sayesinde yerini alır. Hatta kıvırcık saçlarda bu model daha güzel bir görünüme sahiptir.

dalgalı saç

Kıvırcık saçlar için saç bantlı modeli, özellikle dalgalı saç modeli olarak çok daha fazla tercih edilebilir. Uzun saçlarda rahatlıkla kullanılabilen bu model, kısa saçlarda da tel tokaların yardımıyla rahatlıkla kullanılabilir. Böylelikle saçların oradan buradan çıkmasını engelleyebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cute-teens nicole aniston ama montar una buena polla.
japanese skank pisses. https://pornsnake.net/ jack off zipper in his bedroom.
kowalskypage
Başa dön tuşu