Saç Modelleri

2021 Yılının Trend Kısa Saç Modelleri

Kısa Saç Modelleri 2021

2021 yılında kadınlar için kısa saçın moda olacağı daha şimdiden belli. Yerli ve yabancı birçok ünlü isim kısa saç tercihleriyle dikkat çekiyor. Zoe Kravitz ve Julianne Hough gibi ünlüler bu konuda öncülük edip birçok kadını da peşinden sürükledi bile.

2021 Kısa Saç Modelleri Nelerdir?

Kısa saç, düz saçlardan ince buklelere kadar tüm saç tiplerinde işe yarar. Ve çok yönlülük konusunda endişelenmeyin, çünkü konu kısa saç şekillendirmeye geldiğinde çok fazla seçenek var.. Yine de saç aksesuarları kullanmak ve dokuyla oynamak gibi trend stilleri deneyebilirsiniz.

Bu şekillendirmesi kolay, ünlülerden ilham alan görünümler, yeni şeyler denemek için tam da ihtiyacınız olan şey. İster havalı dalgalar, ister şık ve düz tarzlar, ister daha göze çarpan bir kabarıklık isteyin, bu seçeneklerle uzun saçları özlemeyeceksiniz.

2021 Yılının Trend Kısa Saç Modelleri

Kolay Kısa Saç Modelleri

Kısa saçlar bakımı kolay olduğu kadar çok yönlüdür. Ayrıca, sizin için doğru şekli bulduğunuzda, düşündüğünüzden daha şık bir görüntü ortaya çıkarırlar. Kısa saçlar elmacık kemiklerinizi de ortaya çıkartıp o güzel yüzünüzü daha çok ön plana çıkartacaktır.

Tıpkı Amelie filminde olduğu gibi “French Bob” denen saç modeli asla eskimeyen ve modası geçmeyen bir kısa saç modelidir. Kısa, cilveli ve az bakım gerektiren bir tarzdır.

Hem feminen hem de güçlü görünmek içinse Zoe Kravitz’in isyankar modeli sizin için uygun olacaktır. Hannah Kleit’in keskin bakışlarına yakışan saçı ise hafif kulak arkasına atıldığında bakanı aşırı derecede etkileyen bir görünüm vermektedir. Bazı kadınlar ise biraz daha cesur davranıp tamamen yüzlerini ön plana çıkartmak için üç numara saç modelini tercih etmektedir. Yakışana da acayip yakışır hani…

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Bakır Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır?

2021 Yılının Trend Kısa Saç Modelleri

Yüz Şekline Göre Bayan Kısa Saç Modelleri

Kıvrımlı bir yüze mi sahipsiniz? Kalp şeklindeki yüzler, göze çarpan elmacık kemikleri ve ince bir çene olduğu için şanslı. Öne çıkan özelliklerinizi uyumlu hale getirmek için, belirgin alnınızın genişliğini en aza indirmek adına saçınızı kullanmanız çok önemlidir. Saçlarınızı ağırlıklı olarak tek tarafa atmak güzelliğinize güzellik katacaktır.

Oval şekilli yüz daha yumuşaktır. Dikkat edilmesi gereken en önemli faktör çenenizin boyutudur. Yüzünüzün etrafındaki ince katmanlar yüzünüzün yumuşaklığını korurken, kesimin kendisi de boyut katacağı için en iyi seçeneğiniz köşeli bir model olacaktır.

Köşeli yüzlerde profil çok önemlidir. Hem alnınız hem de çeneniz belirgin olduğundan, başkalarının genellikle cesur ve güzel olarak kabul edilen çarpıcı görünümünüz hakkında yorum yaptığını duyabilirsiniz. Bu yüzden yanları birazcık daha uzun bırakmak sizin yararınıza olacaktır. Çünkü çene çizgisini aşan saçlar köşeli yapınızı kamufle eder.

2021 Yılının Trend Kısa Saç Modelleri

Yuvarlak Yüze Kısa Saç Modelleri

Yuvarlak bir yüze sahipseniz kısa saç modelleri için en uygun yüz tipinden birine sahipsiniz demektir. Hemen hemen tüm tarzlar sizin için uygundur. Hatta, süper kısa modeller bile. Özellikle Pixie Cut modeli hem yüzünüzün güzelliğini ön plana çıkartır hem de şekillendirme kolaylığı açısından size büyük avantaj sağlar.

2021 Yılının Trend Kısa Saç Modelleri

Düz Saçlar için Kısa Saç Modelleri

Pixie Cut modeli düz saçlara en çok yakışan modelin başında gelir, fakat seçenekleriniz çoktur. Asimetrik kısa kesim de düz saçlı kadınlara oldukça yakışmaktadır. “Erkek Fatma” yani “Tomboy” modeli keskin yüz hatlarına sahip kadınları epey çekici göstermektedir.

Dalgalı Katmanlı Kısa Pixie modeli uzunlukta kademeli bir değişiklik sağlar ve daha yumuşak, daha pürüzsüz bir görünüm yaratır. Ve tabii ki küt saçlar. Efsanevi, modern ve çekici bir görünüm için küt saç modelini de deneyebilirsiniz.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yüz Şekline Göre Bayan Kısa Saç Modelleri

2021 Yılının Trend Kısa Saç Modelleri

Kıvırcık Saçlar için Kısa Saç Modelleri

Bu yıl kıvırcık saçlar için en iyi kısa saç modeli, hafif katmanlı bir kesim olarak ön plana çıkmaktadır. Hafif katmanlar eklemek, sıkıcı görünmesini önleyecek ve buklelerinize daha fazla hareket katacaktır. Doğru kesimi yaparsanız kıvırcık saçlar aslında kısayken de harika görünebilir.

Tıpkı 70 ve 80’li yılların Hollywood filmlerinde gördüğümüz vintage saç şekilleri de kıvırcık saçlar için harika kısa modeller olacaktır. Bunun yanında sık afro örgüler de kıvırcık ve kısa saçlı kadınların tercihleri arasındadır. Pixie modeli daha çok düz saçlara uygun gibi algılansa da kıvırcık saçlarda da doğru stiller ve şekillerle harikalar yaratabilir.

2021 Yılının Trend Kısa Saç Modelleri

Düğün için Kısa Saç Modelleri

Hayatınızın en mutlu günündesiniz. Sevdiğiniz adamla yaşamlarınızı birleştiriyorsunuz. Harika bir gelinlik, muhteşem bir organizasyon… Sıra en önemli üçüncü şeye geliyor. Gelin başı… Özellikle kısa saçlara sahipseniz muhteşem görünmek adına seçebileceğiniz birçok model mevcut. Burada iş kuaförünüzün yeteneğine ve yaratıcılığına da kalıyor tabii.

Eğer rahat ve cool bir görüntü istiyorsanız açık saç modellerini deneyebilirsiniz. son yıllarda gelinler bu tarzı epey tercih ediyor. Hem, açık saç modellerinin bozulma riski de çok daha az. Bu yüzden bol danslı ve eğlenceli düğünler için ideal. Dilerseniz zarif bir toka veya taç ile saçınızı süsleyebilirsiniz.

Kısa saçlar için örgü modelleri de gelinlerin ilk tercihleri arasında. Örgülerin sizi rahatsız etmemesine dikkat etmeniz gerekiyor. Düğünler uzun ve hareketli olabilir. Bu yüzden gelinler bazen rahatlıklarından fedakarlık etse de saç konusunda bunu yapmaları gerekmiyor.

Küt saçlar da kısa saçlı gelinlerin vazgeçilmezlerinden. Aynı zamanda hem rahat hem de gayet zarif bir görüntü sağlaması çok büyük bir avantaj. Saçlarınız kısa ama topuz yaptırabilecek kadar uzunsa seçeneklerinizden biri de topuz yaptırmak olabilir. Özellikle de salaş topuz.

BU YAZIMIZDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  ​İnce Telli ve Seyrek Saçlar İçin Saç Modelleri

Saçlarınız az biraz uzunsa zarif örgüler de gelinlikler içerisindeyken size çok yakışacaktır. Örgü istemem, açık kalsın diyorsanız da doğal bukleler ile harika bir görüntü yakalayabilirsiniz. Düğün için kısa saç modellerinde çeşit çok. Gerisi sizin zevkinize kalmış.

2021 Yılının Trend Kısa Saç Modelleri

Erkek Kısa Saç Modelleri 2021

Neyse ki, erkekler için kısa saç tercihi ve model seçimi kadınlara göre çok daha kolaydır. Yani, erkekler bu konuda şanslı diyebiliriz. Fakat, dedelerimizin zamanındaki gibi berbere gidip “Koy tası kes” demiyoruz. Erkekler de en az kadınlar kadar saç modellerine dikkat ediyor. Çünkü, saçları bir erkeğin yakışıklılığını ve çekiciliğini gösteren en önemli dış görünüş unsuru.

3 numara, 4 numara, 5 numara gibi saçlar birçok erkek tarafından tercih edilen, en kısa saç modelleridir. Fazla bakım gerektirmediğinden daha rahat bir tarza sahip erkeklerin seçimidir. Fakat, bazı riskleri de vardır. Yüz şeklinize ve kafa yapınıza uygun durmuyorsa bu saç modellerinden uzak durmakta fayda var.

Asker tipi saçlar da erkeğe karizma ve sağlam bir görünüm katar. Jöle, wax veya spreyle ufak şekillendirmeler yapılabilir ya da doğal haliyle bırakılabilir. İki şekilde de gayet iyi durma özelliğine sahiptir.

Salaş görünümlü saçlar da kısa saçlı erkeklerin son zamanlarda sık tercih ettiği modellerdendir. Özellikle kumral saçlarda çok iyi durmaktadır. Yataktan yeni kalkmış gibi, bakımsız bir görünüm birçok kadına çekici gelmektedir. Elbette, böyle görünmek için erkeklerin epey uğraştıklarından haberleri yok.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

cute-teens nicole aniston ama montar una buena polla.
japanese skank pisses. https://pornsnake.net/ jack off zipper in his bedroom.
kowalskypage
Başa dön tuşu